Челси претърпя кошмарна кампания и в момента е на 11-о място

...
Челси претърпя кошмарна кампания и в момента е на 11-о място
Коментари Харесай

Лампард: Формата е временна, класата е вечна

Челси претърпя кошмарна акция и сега е на 11-о място във Висшата лига единствено с четири оставащи мача. " Сините "  няма да могат да играят европейски футбол през идващия сезон, като класиране в горната половина наблицата е най-доброто, на което могат да се надяват на този стадий. В резултат на това те може да се затруднят да намерят главните си цели през трансферния прозорец.

" Абсолютно бих подписал с Челси “, сподели той. „ Подписах с Челси, когато бяхме тим от топ 6 или 8 и нищо не знаех, само че 13 години по-късно, когато напуснах, излизах с медали и титли на всички места, тъй като клубът беше тръгнал напред ", показа мениджърът на отбора Франк Лампард.

" Видях по какъв начин израства този клуб до най-успешния клуб в модерната епоха на Висшата лига по това време. Има доста страхотни неща в Челси. Старата сентенция, че формата е краткотрайна, а класата непрекъсната, е много добра сентенция във футбола. Това постоянно ще бъде сполучлив футболен клуб. Бих споделил това явно поради връзката ми с клуба, само че аз безусловно имам вяра в това ", добави някогашният футболист на Челси.

Очаква се Челси скоро да назначи Маурисио Почетино за собствен нов непрекъснат старши треньор и ще " сините " ще желаят да се насладят на доста по-добър сезон през 2023-24 година след сериозна чистка през лятото и някои целеви разноски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР